Uitvaartverzorging Alkmaar

Afscheid nemen van uw dierbare is het moeilijkste wat er is en brengt veel emoties met zich mee. Een passend afscheid helpt bij het verwerken van verlies. Ik begeleid u graag in deze emotionele tijd. Ik luister, denk mee en adviseer.

Uitvaartverzorging Alkmaar

Met elkaar kunnen we een persoonlijk afscheid voorbereiden. Ik ontneem u alle zorgen door alles te regelen en te begeleiden. U kunt zich met uw familie en vrienden focussen op het afscheid en het rouwproces. Wanneer u uitvaarbegeleiding zoekt in Alkmaar help ik u graag.

Uitvaartverzorging in Alkmaar: de praktische zaken van een passend afscheid

Rond een uitvaart komt er veel op u af en zijn er veel keuzes die gemaakt moeten worden. Samen bespreken wij wat uw wensen hierin zijn. Ik help u graag om passende keuzes te maken rondom de uitvaart van uw dierbare. U kunt hierbij denken aan: wat voor kaart gaan we maken, wie dragen de uitvaartkist, welke bloemen willen we hebben, gaan we foto’s laten zien, welke (live)muziek laten we horen en welke locatie voelt voor u het fijnste. Samen streven we naar het mooiste afscheid.

Uitvaartonderneming Alkmaar

Omdat ik kleinschalig en zelfstandig werk ziet u tijdens het regelen van de uitvaart steeds hetzelfde gezicht. Ook kan ik u hierdoor onafhankelijk- en meer persoonlijk adviseren. Lees hieronder een greep uit de mogelijkheden en keuzes.

Lieve woorden en ervaringen

Bekijk alle ervaringen