Ervaringen

Lieve woorden en ervaringen

Nelly, Robert en Mireille van Riel

Jij was onze steun en toeverlaat tijdens een week waar veel beslissingen gemaakt moesten worden, emoties waren en waar veel geregeld moest worden. Jij had tijd, bemiddelde, gaf aandacht en stond voor alles open.  Creatieve ideeën en mogelijkheden, jij gaf aan wat kon, gebruikelijk of mogelijk was.!! Vanaf het eerste begin voelde het vertrouwd, fijn en bijna gezellig. De week van het definitieve afscheid is door jou een periode met “een gouden rand” geworden; mooie momenten, een dierbare herinnering.

Helga, Lianne, Michelle en Markus

Bernice is een hele mooie en  betrokken vrouw. Ze heeft ons zo fijn door het hele proces heen geholpen.

Dhr J. Uidam, Sandra, Angela en gezinnen

Bernice,

Bedankt voor al je liefdevolle steun tijdens deze voor ons zo moeilijke dagen.

Veel liefs van familie Uidam.

 

Mevr Schaap – Zonneveld en familie

Alles liep perfect en dat geeft een goed gevoel. Het contact was heel goed net of ze bij de familie hoorde. Dat geeft een goed gevoel.  Het was voor ons geen rouwdag maar een mooie dag, zo perfect geregeld. Dank je wel.

Els Stallenberg – Oosterbaan

Bernice is snel bereikbaar. Vertelt op een relaxte manier wat er gaat gebeuren. Geeft je de tijd om beslissingen te nemen. Bv met het ontwerp van de kaart. Altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Geeft goede nazorg en tips. Alles is naar wens verlopen.

H.J.C. Neimeijer

Het is voor mij H.J.C. Neimeijer een perfecte uitvaart geweest. Daar kan ik heel goed op terug kijken. Vandaar de hoge waardering voor Bernice Perk.

Adriana

Betrokken en professioneel is een veel te korte omschrijving maar dekt volledig de lading. Bedankt Bernice voor je niet aflatende inzet om het afscheid van Bert op onze manier en in zijn geest te laten plaats vinden.

Wendy van de Ven

Bernice was erg onbevangen en relax. We hebben je ervaren als een lief en betrokken persoon met een luisterend oor

Judith van Altena

Integer, aandacht voor de nabestaande en werkend vanuit de wensen van de nabestaanden en de overledene. scherp oog voor detail van zowel de administratieve zaken en wet en regelgeving als de sfeer van de uitvaart en de tijd tussen overlijden en de uitvaart.

Annouk de Boer

Is heel betrokken bij wat ze doet, denkt mee en is professioneel. Heeft ontzettend veel betekend voor mij en mijn familie.

Inge Nijk – Stallenberg

De moeder van een vriendin kwam in corona tijd te overlijden. Ook wist ik dat mijn vader ernstig ziek was. Ik had gehoord dat Bernice uitvaartbegeleidster  was geworden. Ik heb dat tegen mijn vriendin gezegd en kon zo zelf beleven hoe Bernice het deed. Want het is puur gevoel dat ten goede moet komen die dag. Ik ben naar de afscheidsplechtigheid gegaan van de moeder van mijn vriendin. Er mochten maar 30 personen komen. Mijn eerste indruk in haar openingsspeech naar de familie en kinderen was al super goed! Rustig, duidelijk, lief met kleine details zoals zakdoekjes, kaarsjes etc. En met gevoel naar de familie toe deed ze haar verhaal. Hartverwarmend!!! En heel relaxt. Ik dacht meteen, dit is er. Ruim een maand later overleed mijn vader, hij was 73 jaar en nog vol in het leven. s’Morgens om 6 uur belde ik Bernice. Ze stelde mij meteen gerust, zei dat ik met mijn moeder nog rustig bij hem konden blijven en afscheid konden nemen in alle rust nadat de schouwarts geweest was. Neem de tijd en ik ben er rond 8 uur. Dat was zo fijn. Bernice kwam en regelde alles. Wat een prettig mens, dachten wij. Ook met bedenken van de rouwkaart, zoveel goede argumenten en ideeën. In de loop van de week heeft zij alles tot in de puntjes geregeld. Kwam meerdere malen bij ons thuis, met een luisterend oor. Ongelooflijk  wat haar openingstekst was op de dag van het afscheid. We hadden niks gezegd maar ze wist precies hoe wij leefden als gezin. Bernice is een gevoelsmens, die het afscheid van een dierbare zo weet in te vullen , dat het bijna een feestje word. Want laten we eerlijk zijn, op zo’n moment wil je alles perfect! En dat regelt Bernice….

Vera van Westerloo

Bernice Perk verzorgt de uitvaart zeer professioneel. Ze is enorm betrokken en verzorgt een mooi afscheid. Een goed vertrouwd adres.

Carolien Baltus

Bernice luistert naar de wensen en behoeften van de nabestaanden. Ze heeft ervoor gezorgd dat de uitvaart, ondanks het verdriet , een mooie dag was. Bernice is betrokken, neemt alles uit handen, denkt aan kleine details, is professioneel en bovenal empatisch op een prettige manier. Je kan merken dat ze kennis en ervaring heeft opgedaan.

Met name de persoonlijke benadering en alles tot in de kleinste details regelen hebben mijn man en ik als zeer positief ervaren.

Trijntje de Waart

Bernice, bedankt voor je betrokkenheid bij het afscheid van onze vader. Door jou is het een mooi afscheid geworden, precies zoals de wens van onze vader was.

Marjonneke de Vetten

Bernice Perk heeft mij begeleid bij de uitvaart van mijn vader. Ik ben er nog steeds dankbaar voor hoe ze mij heeft ondersteund. Bernice is erg betrokken, dag en nacht bereikbaar, flexibel, toegankelijk, persoonlijk, warm en kundig. Ze geeft je een overzicht van wat er allemaal mogelijk is en regelt het voor je zonder iets op te dringen en heel transparant te zijn in de kosten. Ze denkt mee, luistert goed en leeft zich in in de persoon voor wie ze de uitvaart organiseert. Ik had niet beter kunnen wensen. Ik beveel Bernice van harte aan!!

Francien Wijnands

Bernice is ontzettend betrokken, ze laat meteen alle ideeën open en helpt je met het verwezenlijken van je eigen ideeën. Ontzettend fijn en vertrouwd gevoel geeft ze je. Ik heb ontzettend veel steun en een mooi waardevol afscheid van mijn man kunnen maken, mede door Bernice ❤

Anoniem

Bernice haar begeleiding was laagdrempelig en heel persoonlijk. Ondanks de corona maatregelen is het een bijzonder en intiem afscheid geweest. Dank je wel!