Lieve woorden en ervaringenBernice haar begeleiding was laagdrempelig en heel persoonlijk. Ondanks de corona maatregelen is het een bijzonder en intiem afscheid geweest. Dank je wel!


- R -


Bernice Perk heeft mij begeleid bij de uitvaart van mijn vader. Ik ben er nog steeds dankbaar voor hoe ze mij heeft ondersteund. Bernice is erg betrokken, dag en nacht bereikbaar, flexibel, toegankelijk, persoonlijk, warm en kundig. Ze geeft je een overzicht van wat er allemaal mogelijk is en regelt het voor je zonder iets op te dringen en heel transparant te zijn in de kosten. Ze denkt mee, luistert goed en leeft zich in in de persoon voor wie ze de uitvaart organiseert. Ik had niet beter kunnen wensen. Ik beveel Bernice van harte aan!!


- Marjonneke de Vetten -


Bernice, bedankt voor je betrokkenheid bij het afscheid van onze vader.
Door jou is het een mooi afscheid geworden, precies zoals de wens van onze vader was.

- Trijntje de Waart -


Bernice is ontzettend betrokken, ze laat meteen alle ideeën open en helpt je met het verwezenlijken van je eigen ideeën. Ontzettend fijn en vertrouwd gevoel geeft ze je. Ik heb ontzettend veel steun en een mooi waardevol afscheid van mijn man kunnen maken, mede door Bernice ❤

- Francien Wijnands -

Bernice luistert naar de wensen en behoeften van de nabestaanden. Ze heeft ervoor gezorgd dat de uitvaart, ondanks het verdriet , een mooie dag was. Bernice is betrokken, neemt alles uit handen, denkt aan kleine details, is professioneel en bovenal empatisch op een prettige manier. Je kan merken dat ze kennis en ervaring heeft opgedaan.

Met name de persoonlijke benadering en alles tot in de kleinste details regelen hebben mijn man en ik als zeer positief ervaren.

- Carolien Baltus -

Bernice Perk verzorgt de uitvaart zeer professioneel. Ze is enorm betrokken en verzorgt een mooi afscheid. Een goed vertrouwd adres.

- Vera van Westerloo -

Is heel betrokken bij wat ze doet, denkt mee en is professioneel. Heeft ontzettend veel betekend voor mij en mijn familie.

- Annouk de Boer -

Integer, aandacht voor de nabestaande en werkend vanuit de wensen van de nabestaanden en de overledene. scherp oog voor detail van zowel de administratieve zaken en wet en regelgeving als de sfeer van de uitvaart en de tijd tussen overlijden en de uitvaart.

- Judith van Altena -