Ervaringen

Lieve woorden en ervaringen

H.J.C. Neimeijer

Het is voor mij H.J.C. Neimeijer een perfecte uitvaart geweest. Daar kan ik heel goed op terug kijken. Vandaar de hoge waardering voor Bernice Perk.

Adriana

Betrokken en professioneel is een veel te korte omschrijving maar dekt volledig de lading. Bedankt Bernice voor je niet aflatende inzet om het afscheid van Bert op onze manier en in zijn geest te laten plaats vinden.

Wendy van de Ven

Bernice was erg onbevangen en relax. We hebben je ervaren als een lief en betrokken persoon met een luisterend oor

Judith van Altena

Integer, aandacht voor de nabestaande en werkend vanuit de wensen van de nabestaanden en de overledene. scherp oog voor detail van zowel de administratieve zaken en wet en regelgeving als de sfeer van de uitvaart en de tijd tussen overlijden en de uitvaart.

Annouk de Boer

Is heel betrokken bij wat ze doet, denkt mee en is professioneel. Heeft ontzettend veel betekend voor mij en mijn familie.

Vera van Westerloo

Bernice Perk verzorgt de uitvaart zeer professioneel. Ze is enorm betrokken en verzorgt een mooi afscheid. Een goed vertrouwd adres.

Carolien Baltus

Bernice luistert naar de wensen en behoeften van de nabestaanden. Ze heeft ervoor gezorgd dat de uitvaart, ondanks het verdriet , een mooie dag was. Bernice is betrokken, neemt alles uit handen, denkt aan kleine details, is professioneel en bovenal empatisch op een prettige manier. Je kan merken dat ze kennis en ervaring heeft opgedaan.

Met name de persoonlijke benadering en alles tot in de kleinste details regelen hebben mijn man en ik als zeer positief ervaren.

Trijntje de Waart

Bernice, bedankt voor je betrokkenheid bij het afscheid van onze vader. Door jou is het een mooi afscheid geworden, precies zoals de wens van onze vader was.

Marjonneke de Vetten

Bernice Perk heeft mij begeleid bij de uitvaart van mijn vader. Ik ben er nog steeds dankbaar voor hoe ze mij heeft ondersteund. Bernice is erg betrokken, dag en nacht bereikbaar, flexibel, toegankelijk, persoonlijk, warm en kundig. Ze geeft je een overzicht van wat er allemaal mogelijk is en regelt het voor je zonder iets op te dringen en heel transparant te zijn in de kosten. Ze denkt mee, luistert goed en leeft zich in in de persoon voor wie ze de uitvaart organiseert. Ik had niet beter kunnen wensen. Ik beveel Bernice van harte aan!!

Anoniem

Bernice haar begeleiding was laagdrempelig en heel persoonlijk. Ondanks de corona maatregelen is het een bijzonder en intiem afscheid geweest. Dank je wel!

Francien Wijnands

Bernice is ontzettend betrokken, ze laat meteen alle ideeën open en helpt je met het verwezenlijken van je eigen ideeën. Ontzettend fijn en vertrouwd gevoel geeft ze je. Ik heb ontzettend veel steun en een mooi waardevol afscheid van mijn man kunnen maken, mede door Bernice ❤