Ervaringen

Lieve woorden en ervaringen

S de Groot.

We kijken terug op een mooie uitvaart en een hele fijne warme begeleiding. Tot in de puntjes geregeld.

Familie Schaatsbergen

De uitvaartbegeleiding was tot in de kleinste details heel goed geregeld. Bernice is heel professioneel en betrokken. Wij vinden Bernice Perk Uitvaartbegeleiding heel aanbevelenswaardig.

Marjan Schouten – Schaatsbergen

Zo uit de krant je naam gekozen als begeleider bij de uitvaart van onze vader. Vanaf het begin was het een zeer prettig contact en dat is gebleven. De aandacht, warmte en persoonlijke noot laten diepe indruk op ons achter.  Bedankt voor alles.

Mevrouw K

Bernice is attent, hulpvaardig, snel en adequaat. Alle lof! Alles was naar volle tevredenheid.

Dhr W.

Bernice,

Heel erg bedankt voor je inzet. De uitvaart heb je prima verzorgd. Ik wist niet dat er zoveel geregeld moest worden. Als mijn moeder erbij was geweest zou ze je hebben gecomplimenteerd.

augustus 2021

Lieve mensen

Prettig, persoonlijk contact. We hebben het gevoel dat Bernice ons ook echt wilde leren kennen. En er alles aan heeft gedaan om er een prachtig afscheid voor Fedde van te maken. Volledige ontzorging rondom de uitvaart. Goede ideeën aangedragen en een daadkrachtige uitvoering.

Jan Uidam en familie

De gehele indruk was goed en er is voldaan aan onze wensen. Alles is ontzettend goed verlopen. Bernice gaf bij de laatste verzorging de gelegenheid om mee te helpen. Dat is als zeer waardevol ervaren. Fijn dat er zoveel uit handen werd genomen, zodat wij als familie alleen aan ons verdriet hoefden te denken.

Liana Terburg

Na wederom een overlijden in onze familie kwamen wij weer bij Bernice. Het was een prachtige plechtigheid en een fantastische begeleiding. Geen klachten, alleen maar dankbaarheid en respect!

Mevrouw A. Boes – Stoker

Heel meelevend en toch zakelijk op de dingen die geregeld moeten worden. Goede adviezen en ideeën. Prima afstemming in de kerk met de dominee.

Familie Visser

Kernwoorden voor Bernice Perk Uitvaartbegeleiding zijn: professioneel, persoonlijk, betrokken, flexibel en accuraat. Bernice denkt in mogelijkheden met aandacht voor detail zonder de grote lijn uit het oog te verliezen. De grote meerwaarde is dat Bernice goed in staat is om aan te sluiten bij de nabestaanden en aanvoelt wat voor hen belangrijk is.

C.K. Moenis

Heel goed verzorgd. Zelfs het kleinste details is geregeld.

Anoniem

Wij voelden ons in deze hele droevige tijd volledig “ontzorgd” door Bernice.

T. Keur-Boes

Wij hadden een uitstekende uitvaart. Het was een hele verlichting van alle zorgen na het overlijden van mijn moeder. Ik ben ook erg dankbaar voor al haar steun en de behulpzaamheid in deze moeilijke periode.

Martin Visser

Bernice heeft de uitvaart van onze moeder begeleid. Ze gaf ons de ruimte om mee te denken en droeg ideeën aan. De begeleiding is goed geweest en zoals wij wensten. De dag van de uitvaart is uitstekend verlopen door haar begeleiding.

Pieter Springer

Tegen perfect, met nadruk op flexibiliteit en omgang door het opvolgen van een andere uitvaartbegeleider ivm omstandigheden. Hierdoor een goede  omgang met lockdown en ondersteuning tijdens de quarantaine. Bernice was flexibel in haar aanpak omdat ze op een rijdende trein stapte door uitval van de eerste uitvaartbegeleider. Er werd juist gewerkt binnen de beperkingen van de lockdown. Zij gaf extra service door vele dingen uit handen te nemen zoals het halen van de rijdende baar en begeleiden van de dragers.

Git Balm

Lieve Bernice,

Ben je heel dankbaar voor de prachtige, bijzondere uitvaart van mijn lieve mama. Je was en bent mijn rots in de branding. Je bent goud waard. Het voelde heel vertrouwd. Lieverd, je verdient alle sterren uit de hemel!!!!

Liefs Git Balm.

Familie J.D. van Altena

Beste Bernice, Afscheid nemen is ontzettend moeilijk, maar jij hebt dit voor ons draaglijker gemaakt. Je kwam ons opzoeken in het ziekenhuis en op Marken, overal stond je ons bij en we konden je altijd bereiken. Daarnaast had je goed overzicht van wat er geregeld moest worden en nam je ons veel uit handen. Je bent professioneel maar ook betrokken. Je was aanwezig tijdens de meest intieme momenten met ons gezin, dit heeft voor ons altijd  als vertrouwd aangevoeld. Wij willen je hiervoor ontzettend bedanken.

Caroliene Balm

Een mooi mens leren kennen die de begrafenis van mama zo mooi, liefdevol en waardig heeft geregeld en begeleid. Dankbaar voor je warme persoonlijkheid.

P Vorsteveld

Je voelde bij ons heel goed aan hoe en wat wij als familie waren en hebt daar goed naar gehandeld. Wat ons zo goed beviel was dat je heel begaan was met ons en het verlies van pa terwijl je toch ook heel goed zorgde dat de dingen die geregeld moesten worden ook geregeld werden. Zonder haast of druk. Daarnaast vond ik je inlevingsvermogen erg prettig en geruststellend.

René Kilsdonk

De begeleiding van Bernice rondom de uitvaart was keurig. Door een voorgesprek kon ze het precies regelen zoals gewenst omdat veel beslissingen al genomen waren.

Familie de Groot

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Vanaf het begin tot aan het eindgesprek, zeer vertrouwd, voelde als familie.

Youri van den Broek

Ik zou die dagen niet met een andere ondernemer door hebben willen brengen. Je snapt goed wat van persoonlijk belang is en komt dat zo goed mogelijk en professioneel na.

Mirjam Dumernit

Lieve Bernice
Bedankt voor de prachtige uitvaart voor mijn lieve Pa
Zo mooi hoe jij aanvoelt wat mijn lieve Pa had gewild en hoe wij erin stonden
Mooie woorden dank daarvoor
Dank dat je namens zijn zus sprak, prachtig
Dank dat ik je altijd kon bereiken
Liefs Mirjam

Nelly, Robert en Mireille van Riel

Jij was onze steun en toeverlaat tijdens een week waar veel beslissingen gemaakt moesten worden, emoties waren en waar veel geregeld moest worden. Jij had tijd, bemiddelde, gaf aandacht en stond voor alles open.  Creatieve ideeën en mogelijkheden, jij gaf aan wat kon, gebruikelijk of mogelijk was.!! Vanaf het eerste begin voelde het vertrouwd, fijn en bijna gezellig. De week van het definitieve afscheid is door jou een periode met “een gouden rand” geworden; mooie momenten, een dierbare herinnering.

Helga, Lianne, Michelle en Markus

Bernice is een hele mooie en  betrokken vrouw. Ze heeft ons zo fijn door het hele proces heen geholpen.

Dhr J. Uidam, Sandra, Angela en gezinnen

Bernice,

Bedankt voor al je liefdevolle steun tijdens deze voor ons zo moeilijke dagen.

Veel liefs van familie Uidam.

 

Mevr Schaap – Zonneveld en familie

Alles liep perfect en dat geeft een goed gevoel. Het contact was heel goed net of ze bij de familie hoorde. Dat geeft een goed gevoel.  Het was voor ons geen rouwdag maar een mooie dag, zo perfect geregeld. Dank je wel.

Els Stallenberg – Oosterbaan

Bernice is snel bereikbaar. Vertelt op een relaxte manier wat er gaat gebeuren. Geeft je de tijd om beslissingen te nemen. Bv met het ontwerp van de kaart. Altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Geeft goede nazorg en tips. Alles is naar wens verlopen.

H.J.C. Neimeijer

Het is voor mij H.J.C. Neimeijer een perfecte uitvaart geweest. Daar kan ik heel goed op terug kijken. Vandaar de hoge waardering voor Bernice Perk.

Adriana

Betrokken en professioneel is een veel te korte omschrijving maar dekt volledig de lading. Bedankt Bernice voor je niet aflatende inzet om het afscheid van Bert op onze manier en in zijn geest te laten plaats vinden.

Wendy van de Ven

Bernice was erg onbevangen en relax. We hebben je ervaren als een lief en betrokken persoon met een luisterend oor

Judith van Altena

Integer, aandacht voor de nabestaande en werkend vanuit de wensen van de nabestaanden en de overledene. scherp oog voor detail van zowel de administratieve zaken en wet en regelgeving als de sfeer van de uitvaart en de tijd tussen overlijden en de uitvaart.

Annouk de Boer

Is heel betrokken bij wat ze doet, denkt mee en is professioneel. Heeft ontzettend veel betekend voor mij en mijn familie.

Inge Nijk – Stallenberg

De moeder van een vriendin kwam in corona tijd te overlijden. Ook wist ik dat mijn vader ernstig ziek was. Ik had gehoord dat Bernice uitvaartbegeleidster  was geworden. Ik heb dat tegen mijn vriendin gezegd en kon zo zelf beleven hoe Bernice het deed. Want het is puur gevoel dat ten goede moet komen die dag. Ik ben naar de afscheidsplechtigheid gegaan van de moeder van mijn vriendin. Er mochten maar 30 personen komen. Mijn eerste indruk in haar openingsspeech naar de familie en kinderen was al super goed! Rustig, duidelijk, lief met kleine details zoals zakdoekjes, kaarsjes etc. En met gevoel naar de familie toe deed ze haar verhaal. Hartverwarmend!!! En heel relaxt. Ik dacht meteen, dit is er. Ruim een maand later overleed mijn vader, hij was 73 jaar en nog vol in het leven. s’Morgens om 6 uur belde ik Bernice. Ze stelde mij meteen gerust, zei dat ik met mijn moeder nog rustig bij hem konden blijven en afscheid konden nemen in alle rust nadat de schouwarts geweest was. Neem de tijd en ik ben er rond 8 uur. Dat was zo fijn. Bernice kwam en regelde alles. Wat een prettig mens, dachten wij. Ook met bedenken van de rouwkaart, zoveel goede argumenten en ideeën. In de loop van de week heeft zij alles tot in de puntjes geregeld. Kwam meerdere malen bij ons thuis, met een luisterend oor. Ongelooflijk  wat haar openingstekst was op de dag van het afscheid. We hadden niks gezegd maar ze wist precies hoe wij leefden als gezin. Bernice is een gevoelsmens, die het afscheid van een dierbare zo weet in te vullen , dat het bijna een feestje word. Want laten we eerlijk zijn, op zo’n moment wil je alles perfect! En dat regelt Bernice….

Vera van Westerloo

Bernice Perk verzorgt de uitvaart zeer professioneel. Ze is enorm betrokken en verzorgt een mooi afscheid. Een goed vertrouwd adres.

Carolien Baltus

Bernice luistert naar de wensen en behoeften van de nabestaanden. Ze heeft ervoor gezorgd dat de uitvaart, ondanks het verdriet , een mooie dag was. Bernice is betrokken, neemt alles uit handen, denkt aan kleine details, is professioneel en bovenal empatisch op een prettige manier. Je kan merken dat ze kennis en ervaring heeft opgedaan.

Met name de persoonlijke benadering en alles tot in de kleinste details regelen hebben mijn man en ik als zeer positief ervaren.

Trijntje de Waart

Bernice, bedankt voor je betrokkenheid bij het afscheid van onze vader. Door jou is het een mooi afscheid geworden, precies zoals de wens van onze vader was.

Marjonneke de Vetten

Bernice Perk heeft mij begeleid bij de uitvaart van mijn vader. Ik ben er nog steeds dankbaar voor hoe ze mij heeft ondersteund. Bernice is erg betrokken, dag en nacht bereikbaar, flexibel, toegankelijk, persoonlijk, warm en kundig. Ze geeft je een overzicht van wat er allemaal mogelijk is en regelt het voor je zonder iets op te dringen en heel transparant te zijn in de kosten. Ze denkt mee, luistert goed en leeft zich in in de persoon voor wie ze de uitvaart organiseert. Ik had niet beter kunnen wensen. Ik beveel Bernice van harte aan!!

Francien Wijnands

Bernice is ontzettend betrokken, ze laat meteen alle ideeën open en helpt je met het verwezenlijken van je eigen ideeën. Ontzettend fijn en vertrouwd gevoel geeft ze je. Ik heb ontzettend veel steun en een mooi waardevol afscheid van mijn man kunnen maken, mede door Bernice ❤

Anoniem

Bernice haar begeleiding was laagdrempelig en heel persoonlijk. Ondanks de corona maatregelen is het een bijzonder en intiem afscheid geweest. Dank je wel!