Uitvaartverzorging Purmerend

Afscheid nemen van uw dierbare is het moeilijkste wat er is en brengt een achtbaan aan emoties met zich mee. Een passend afscheid kan troost bieden bij het verwerken van verlies. Ik begeleid u graag in deze emotionele tijd. Ik luister geduldig, denk met u mee en adviseer waar nodig.

Uitvaartverzorging Purmerend

Met elkaar kunnen we een persoonlijk afscheid voorbereiden. Ik ontneem u alle zorgen door alles te regelen en te begeleiden. U kunt zich met uw familie en vrienden focussen op het afscheid en het rouwproces. Wanneer u uitvaarbegeleiding zoekt in Purmerend en omstreken help ik u graag.

Uitvaartverzorging in Purmerend: de praktische zaken

Rond een uitvaart zijn er vele keuzes die snel gemaakt moeten worden. Toch neem ik samen met u de tijd om hier even over na te denken. Samen bespreken wij wat uw wensen hierin zijn. Ik help u graag om passende keuzes te maken rondom de uitvaart van uw dierbare. Qua keuzes kunt u namelijk alleen al denken aan: wat voor kaart gaan we maken, wie dragen de uitvaartkist, welke bloemen willen we hebben, gaan we foto’s laten zien, welke (live)muziek laten we horen en welke locatie voelt voor u het fijnste.

Uitvaartonderneming Purmerend

Omdat ik kleinschalig en zelfstandig werk ziet u tijdens het regelen van de uitvaart steeds hetzelfde gezicht. Ook kan ik u hierdoor onafhankelijk adviseren. Lees hieronder een greep uit de mogelijkheden en keuzes.

Lieve woorden en ervaringen

Bekijk alle ervaringen