Samenwerkingspartners

Mijn logo is ontworpen door Krista Peeters design die de Marker klederdracht als leidraad heeft genomen.

In mijn samenwerking met Soulmade Label werken we aan een verdere uitvoering van het gebruik van de mooie motieven van de Marker klederdracht. Dit doen we op een manier waarbij afscheid en herinneren centraal staan.

Voor zakdoekjes met een persoonlijke liefdevolle wikkel werk ik samen met Zakdoekje leggen. Fijn om mee te geven bij een uitvaart of om als bedankje na te sturen. De wikkels zijn ook leverbaar met een foto en/of persoonlijke tekst.

Op Marken werk ik samen met Brasserie De Taanketel, deze is gevestigd aan de haven van Marken. U kunt hier een condoleance houden of een maaltijd nuttigen. Samen met Erwin en Nathanja van Altena kan er besproken worden waar u behoefte aan heeft. Elk budget en wens is bespreekbaar.

Graag werk ik samen met lokale ondernemers zoals Marker Streekproducten. Ik kan hier terecht voor heerlijke roomboter cake en andere lekkernijen die gewenst zijn bij een condoleance of een samenzijn na een uitvaart.

We leggen vaak belangrijke momenten in ons leven vast. Foto’s van een uitvaart zijn vaak heel waardevol in het proces van rouw. Ik werk samen met Anouk Terlouw die op Marken woont.

Ik werk samen met Digital Funeral Professionals. Dit bedrijf ondersteunt nabestaanden bij het toegankelijk maken, veiligstellen en herinneren van dierbare data uit de digitale erfenis en online nalatenschap. Samen met het voorkomen van identiteitsfraude noemen wij dat Digitale Nazorg.

Geef kleur aan afscheid. Hiervoor kan je terecht bij Kleurjekist. Dit is een afscheidskist gemaakt van ongelakt, massief populierenhout. De deksel van de kist is voorzien van een gefreesde illustratie naar keuze. Kinderen en volwassenen kunnen deze inkleuren naar eigen inzicht en op de kist een persoonlijke boodschap of wens achterlaten.

Bas Ramler is een allround fotograaf die ook diverse foto’s heeft gemaakt die op mijn inspiratie pagina staan. Kundig, onzichtbaar en oog voor detail.