Samenwerkingspartners

Mijn logo is ontworpen door Krista Peeters design die de Marker klederdracht als leidraad heeft genomen.

In mijn samenwerking met Soulmade Label werken we aan een verdere uitvoering van het gebruik van deze mooie motieven van de klederdracht. Op een manier waarbij afscheid en herinneren centraal staan.

Bernice Perk
Bernice Perk
Bernice Perk

Een samenwerking is er ook met het bedrijf Digitale nazorg.

Wil jij (weer) kunnen beschikken over mooie en persoonlijke herinneringen, noodzakelijke informatie voor de afwikkeling van diverse zaken of dierbare data op defecte apparatuur? Is er sprake van een ongeluk of ramp of zijn er vragen na een overlijden? 
Digitale Nazorg is sinds 2013 uitgegroeid tot hét kenniscentrum met expertise op het gebied van innovatieve en technische oplossingen bij de digitale nalatenschap, online erfenis en dierbare data.

Een digitale erfenis, hoe handel je dit af

In het huidige, digitale tijdperk blijf je als nabestaande ongevraagd achter met een digitale erfenis. Dit is een zeer confronterend onderwerp waar je hoofd niet naar staat in een periode van rouw. Na de uitvaart moet er een tal van zaken geregeld worden waarvan er ieder eentje te veel is.

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor een nabestaande om in deze moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. Wij helpen bekende diensten, contracten, rekeningen en overeenkomsten van de overledene op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt.

Onder de knop "meer lezen" zit de link naar hun website waar u over alle mogelijkheden kan lezen.