Uitvaartondernemer Amsterdam

Afscheid nemen van uw dierbare is het moeilijkste wat er is en brengt veel emoties met zich mee. Een passend afscheid kan meehelpen bij het verwerken van verlies. Ik begeleid u graag in deze emotionele tijd. Ik luister, denk mee en adviseer

Uitvaartondernemer Amsterdam

Met elkaar kunnen we een persoonlijk afscheid voorbereiden. Ik ontneem u alle zorgen door alles te regelen en te begeleiden. U kunt zich met uw familie en vrienden focussen op het afscheid en het rouwproces. Wanneer u uitvaarbegeleiding zoekt in Amsterdam en omstreken help ik u graag.

Uitvaartondernemer in Amsterdam: het maken van de juiste keuzes

Rond een uitvaart zijn er vele keuzes die gemaakt moeten worden. Samen bespreken wij wat uw wil en wat de wensen van de overledene zijn. Ik help u om passende keuzes te maken rondom de uitvaart van uw dierbare. U kunt denken aan wat voor kaart gaan we maken, wie dragen de uitvaartkist, welke bloemen willen we hebben, gaan we foto’s laten zien, welke (live)muziek laten we horen en welke locatie voelt voor u het fijnste. Ik neem u alle zorgen uit handen, zodat u alle tijd en rust heeft om het verlies te verwerken.

Uitvaartverzorging Amsterdam

Omdat ik kleinschalig en zelfstandig werk ziet u tijdens het regelen van de uitvaart steeds hetzelfde gezicht. Ook kan ik u hierdoor onafhankelijk adviseren. Lees hieronder een greep uit de mogelijkheden en keuzes.

Lieve woorden en ervaringen

Bekijk alle ervaringen