Uitvaartverzorging Monnickendam

Afscheid nemen van een dierbare is het moeilijkste wat er is en brengt allerlei emoties met zich mee. Een passend afscheid kan troost bieden bij het verwerken van verlies. Ik begeleid u graag in deze emotionele tijd. Ik luister geduldig, denk mee en adviseer.

Uitvaartverzorging Monnickendam

Met elkaar kunnen we een persoonlijk afscheid voorbereiden. Ik ontneem u alle zorgen door alles te regelen en te begeleiden. U kunt zich met uw familie en vrienden focussen op het afscheid en het rouwproces. Wanneer u uitvaarbegeleiding zoekt in Monnickendam en omstreken help ik u graag.

Uitvaartbegeleiding in Monnickendam

Rond een uitvaart moet u in korte tijd ineens allerlei keuzes maken. Maar u heeft al genoeg aan uw hoofd. Samen bespreken wij wat uw wensen hierin zijn en ik help u dan ook graag om passende keuzes te maken rondom de uitvaart van uw dierbare. U kunt denken aan: wat voor kaart gaan we maken, wie dragen de uitvaartkist, welke bloemen willen we hebben, gaan we foto’s laten zien, welke (live)muziek laten we horen en welke locatie voelt voor u het fijnste. We nemen rustig de tijd en zorgen ervoor dat alles precies volgens uw wensen verloopt.

Uitvaartverzorging Monnickendam

Omdat ik kleinschalig en zelfstandig werk ziet u tijdens het regelen van de uitvaart steeds hetzelfde gezicht. Ook kan ik u hierdoor onafhankelijk en persoonlijk(er) adviseren. Informeer vrijblijvend naar mijn beschikbaarheid. Hierbij een greep uit de mogelijkheden en keuzes.

Lieve woorden en ervaringen

Bekijk alle ervaringen