Uitvaart verzekering en uitvaartbegeleiding

Veel mensen hebben een verzekering, dat kan een kapitaalverzekering of een naturaverzekering zijn. 
Het verschil tussen deze twee verzekeringen is dat een kapitaalverzekering een geldbedrag uitkeert en u deze vrij kunt besteden aan een uitvaart. 
Het bedrag is afhankelijk van de polis die u afsloot. 
Een natura verzekering is een pakket met goederen en diensten die u afneemt van de maatschappij waar u verzekerd bent. Vaak bent u dan gebonden aan bepaalde keuzes om binnen dit pakket te blijven. Alles wat u extra of anders wil daar krijgt u waarschijnlijk een rekening over. Het is verstandig om goed te kijken wat voor polis u heeft en welke voorwaarden er voor u gelden. Bij een naturapolis kunt u ook een geldbedrag ontvangen, de verzekeringsmaatschappij zal u vertellen dat die lager is dan het pakket wat zij bieden. Dit kan inderdaad zo zijn, maar ik kan samen met u of voor u uitzoeken wat voor polis u heeft en wat er gedekt is. Dit kan heel goed in combinatie met een voorgesprek, maar alleen uw verzekeringspolis bekijken is ook mogelijk.

De keuze voor de uitvaartbegeleiding die u wil is altijd vrij. Of het financieel mogelijk is dat kan ik voor u uitzoeken. Neem gerust contact op voor een kosteloos oriƫnterend gesprek.