Uitvaartverzekering en uitvaartbegeleiding

Veel mensen hebben een verzekering, dat kan een kapitaalverzekering of een natura-verzekering zijn.
Het verschil tussen deze twee verzekeringen is dat een kapitaalverzekering een geldbedrag uitkeert en u deze vrij kunt besteden aan een uitvaart. Het bedrag is afhankelijk van de polis die u afsloot.

Een natura-verzekering is een pakket met goederen en diensten die u afneemt van de maatschappij waar u verzekerd bent. Vaak bent u dan gebonden aan bepaalde keuzes om binnen dit pakket te blijven. Alles wat u extra of anders wil daar krijgt u waarschijnlijk een rekening over.

Het is verstandig om goed te kijken wat voor polis u heeft en welke voorwaarden er voor u gelden. Bij een naturapolis kunt u ook een geldbedrag ontvangen, de verzekeringsmaatschappij kan u vertellen wat de waarde is.
Ik kan samen met u of voor u uitzoeken wat voor polis u heeft en wat er gedekt is. Dit kan heel goed in combinatie met een voorgesprek, maar alleen uw verzekeringspolis bekijken is ook mogelijk.

De keuze voor de uitvaartbegeleiding die u wilt is altijd vrij. Neem gerust contact op voor een kosteloos oriΓ«nterend gesprek.