Uitvaart Wormerveer

Voor persoonlijke uitvaartbegeleiding in Wormerveer kunt u 24 uur per dag contact opnemen met Bernice Perk Uitvaartbegeleiding. Afscheid nemen van uw dierbare is het moeilijkste wat er is en brengt veel emoties met zich mee. Een passend afscheid kan meehelpen bij het verwerken van verlies. Ik begeleid u graag in deze emotionele tijd. Ik luister, denk mee en adviseer.

Uitvaartonderneming Wormerveer

Met elkaar kunnen we een persoonlijk afscheid voorbereiden. Ik ontneem u alle zorgen door alles te regelen en te begeleiden. U kunt zich met uw familie en vrienden focussen op het afscheid en het rouwproces. Wanneer u uitvaartbegeleiding zoekt in Wormerveer en omstreken help ik u graag.

Uitvaartverzorging in Wormerveer: het maken van de juiste keuzes

Rond een uitvaart zijn er vele keuzes die gemaakt moeten worden. Samen bespreken wij wat uw wil en wat de wensen van de overledene zijn. Ik help u om passende keuzes te maken rondom de uitvaart van uw dierbare. U kunt denken aan wat voor kaart gaan we maken, wie dragen de uitvaartkist, welke bloemen willen we hebben, gaan we foto’s laten zien, welke (live)muziek laten we horen en welke locatie voelt voor u het fijnste. Ik neem u alle zorgen uit handen, zodat u alle tijd en rust heeft om het verlies te verwerken.

Uw wensen zijn belangrijk voor mij

Als u op zoek bent naar een uitvaartverzorger in Wormerveer, dan bent u bij mij altijd welkom. Ik neem alle tijd om uw wensen te bespreken. Graag laat ik u alle mogelijkheden zien die er op het gebied van uitvaart zijn. U heeft de tijd om beslissingen te nemen en ik inspireer u met alternatieven. Samen stellen wij een persoonlijk afscheid samen. In moeilijke tijden heeft u iemand nodig die u ontzorgt en ondersteunt waar nodig. Terug kunnen kijken op een mooi afscheid geeft troost.

Heeft u een uitvaartverzekering?

Met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij mij. Samen bekijken wij welke polis u heeft en welke kosten gedekt zijn. Ik bespreek deze kosten in een voorgesprek en kan een kostenbegroting voor u maken. U kunt rustig nadenken over welke keuzes u wilt maken. Neem gerust vrijblijvend contact op voor een informeel gesprek om te kijken of uw wensen en verwachtingen voor de begeleiding van de uitvaart in Wormerveer bij mij in goede handen zijn.

Omdat ik kleinschalig en zelfstandig werk ziet u tijdens het regelen van de uitvaart steeds hetzelfde gezicht. Ook kan ik u hierdoor onafhankelijk adviseren. Lees hieronder een greep uit de mogelijkheden en keuzes.

Lieve woorden en ervaringen

Bekijk alle ervaringen