Uitvaart Purmerend

Voor persoonlijke uitvaartbegeleiding in Purmerend kunt u 24 uur per dag contact opnemen met Bernice Perk Uitvaartbegeleiding. Afscheid nemen van uw dierbare is het moeilijkste wat er is en brengt een achtbaan aan emoties met zich mee. Een passend afscheid kan troost bieden bij het verwerken van verlies. Ik begeleid u graag in deze emotionele tijd. Ik luister geduldig, denk met u mee en adviseer waar nodig.

Met elkaar kunnen we een persoonlijk afscheid voorbereiden. Ik ontneem u alle zorgen door alles te regelen en te begeleiden. U kunt zich met uw familie en vrienden focussen op het afscheid en het rouwproces. Wanneer u uitvaartbegeleiding zoekt in Purmerend en omstreken help ik u graag.

Uitvaartverzorging in Purmerend: de praktische zaken

Rond een uitvaart zijn er vele keuzes die snel gemaakt moeten worden. Toch neem ik samen met u de tijd om hier even over na te denken. Samen bespreken wij wat uw wensen hierin zijn. Ik help u graag om passende keuzes te maken rondom de uitvaart van uw dierbare. Qua keuzes kunt u namelijk alleen al denken aan: wat voor kaart gaan we maken, wie dragen de uitvaartkist, welke bloemen willen we hebben, gaan we foto’s laten zien, welke (live)muziek laten we horen en welke locatie voelt voor u het fijnste.

Uw wensen zijn belangrijk voor mij

Als u op zoek bent naar een uitvaartverzorger in Purmerend, dan bent u bij mij altijd welkom. Ik neem alle tijd om uw wensen te bespreken. Graag laat ik u alle mogelijkheden zien die er op het gebied van uitvaart zijn. U heeft de tijd om beslissingen te nemen en ik inspireer u met alternatieven. Samen stellen wij een persoonlijk afscheid samen. In moeilijke tijden heeft u iemand nodig die u ontzorgt en ondersteunt waar nodig. Terug kunnen kijken op een mooi afscheid geeft troost.

Heeft u een uitvaartverzekering?

Met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij mij. Samen bekijken wij welke polis u heeft en welke kosten gedekt zijn. Ik bespreek deze kosten in een voorgesprek en kan een kostenbegroting voor u maken. U kunt rustig nadenken over welke keuzes u wilt maken. Neem gerust vrijblijvend contact op voor een informeel gesprek om te kijken of uw wensen en verwachtingen voor de begeleiding van de uitvaart in Purmerend bij mij in goede handen zijn.

Uitvaartonderneming Purmerend

Omdat ik kleinschalig en zelfstandig werk ziet u tijdens het regelen van de uitvaart steeds hetzelfde gezicht. Ook kan ik u hierdoor onafhankelijk adviseren. Lees hieronder een greep uit de mogelijkheden en keuzes.

Lieve woorden en ervaringen

Bekijk alle ervaringen